Historiaa

Vuodesta 1985 asti perheyrityksenä toiminut Kellon Kalatuote tarjoaa yhteistyökumppaneilleen takuuvarmasti tuoreinta suomalaista ja pohjoismaalaista kalaa.

Kellon Kalatuote tarjoaa Oulun alueen laadukkaimpia kalavalmisteita. Ammattikalastajat ymmärtävät raaka-aineiden tuoreuden merkityksen. Tuoretuotteet ovat siis aina aidosti tuoreita.

Valikoima on erittäin laaja sisältäen monenlaisia kalaherkkuja. Tuoreen kalan lisäksi tarjoamme mm. friteerattua, savustettua, paistettua, loimutettua ja hiillostettua kalaa. Tuotteemme ovat laadukkaita ja tuoreita.

Tuotteet fileerataan ja jalostetaan Oulun läheisyydessä, Kellossa. Tuotteet ovat lähes 100-prosenttisesti pohjoismaalaisia.

Kokeile sinäkin kalaherkkuja Kellosta. Takaamme, että nautit!

Joulun aikaan myymälämme palvelee 21.12-23.12 klo 9-17. Toivomme poikkeustilanteesta johtuen ennakkotilauksia, p. 044 5488059 tai info@kellonkalatuote.fi. Tilaukset voit noutaa myymälästämme.

Tuorekalat: Silakkafile, siika, siikafile ja ruodoton graavisiikasiivu, kirjolohi ja -ruodoton file, itse nypitty ruodoton lohifile, graavilohisiivu ruodoton

Jalostetut kalat:Loimulohi, lämminsavulohifile, kylmäsavulohifile ja -siivu, lämmin- ja kylmäsavukirjolohifile,

Talon oma lohipihvi, Suutarinlohi, Sinappisilakka, Kylmäsavulohiherkku, Sweetchili jokirapusalaatti, Mustaherukkasilli, Maivan mäti

Tervetuloa! Tulethan oireettomana ja muistetaan tuvavälit. Hyvää Joulun odotusta. 

Oiva-raportti